Referenties

Wat klanten van onze dienstverlening vinden…

Geachte heer W.Gerardu (AutoHuisLimburg). Middels dit schrijven wil ik u hartelijk bedanken voor de goede service en uitleg bij het kopen van onze Ford Focus C-max. Het viel ons op dat u perse niet opdringerig was en de tijd voor ons nam. De auto werd keurig netjes afgeleverd gepoetst en al. Wij zijn zeer tevreden. Mochten wij weer een andere auto willen kopen bent u de eerste waar we aan denken. Nogmaals dank.

Bep en Ger Leufkens, Geleen

Onlangs zag ik een mooie jaguar X Type staan. Was wat duur maar ik dacht bij mezelf laat ik het proberen. Eerste kennismaking was prima. Al snel om de tafel omdat ik toch wil weten of het financieel een haalbare kaart is. Na Wikken en wegen was 300,- het verschil en aangezien ik mezelf een budget had gesteld wilde ik hier niet overheen. Ik zou erop terugkomen. Zelfde avond laten weten niet akkoord te gaan. Tussentijd andere autoÕs bekeken en uiteindelijk de conclusie dat ik die 300,- ook maar moest overbruggen. Bericht gestuurd dat ik 150,- tegemoet wou komen. Onderhandelingen zijn weer geopend. Letterlijke reactie was dat Mijnheer het hier niet mee ging halen. Volgende bericht van mij was dat de 300,- akkoord is en dat ik na een testrit defintief tot koop overga. Vervolgens een bericht. Mijnheer had niet goed gekeken en er blijkt een ander te zijn waarmee hij in onderhandeling is. Dit vertrouwde ik niet. Maat van me gevraagd om eens te bellen met de vraag of Jaguar nog te koop staat. En ja hoorÉgeen andere koper. Maat meldde bij mijnheer dat hij wel een testrit wilde maken want is geen opeltje of een golf. Geen probleem en mijnheer meldde ook nog dat er iemand anders was geweest die interesse had met een VW Golf in te ruilen (heb ik ook!!)en die de financiering zogenaamd niet rondkreeg. Dat laatste sloeg niet op mij. Vervolgens heb ik contact opgenomen met Autohuis Limburg en gemeld dat een maat heeft gebeld en te horen kreeg dat de auto gewoon te koop is maar dat de andere koper financiering niet rondkreeg en dat nu dus mijn aanbod zoals gecommuniceerd geldt. Na een hoop gestotter en gehakkel gaf mijnheer toe een fout gemaakt te hebben en eveneens erachter was gekomen dat hij de auto met verlies aan mij zou verkopen. Als ik dus toen direct akkoord was gegaan dan was de auto alsnog verkocht maar voor hem met verliesÉ.??? Ik gaf aan er vanuit te zijn gegaan met een professionele organisatie te maken te hebben en dat hij dan ook maar zijn verlies moest nemen. Tijdens het eerdere gesprek had mijnheer aangegeven graag een goeie recensie te willen hebben over zijn bedrijf. Dus ik zei hem dat het toch vervelend zou zijn als we op deze manier uit elkaar gaan en de recensie slecht zou zijn. Dat was natuurlijk een mooie gelegenheid om zich beledigd te voelen. Al met al was het verzoek of we rond 20:00 in de avond nog eens contact konden hebben. Dan zou hij kijken wat hij voor mij kon betekenen. Inderdaad contact gehad en hieruit kwam naar voren dat ik 500,- bij moest betalen! Dus eerst valse voorwendselen om de koop af te wenden. Dan heel toevallig blijkt een andere koper met een golf in beeld te zijn. Dan toegeven een fout gemaakt te hebben en vervolgens mij ook nog eens 500,- extra laten betalen. Deze mijnheer verdient een slechte beoordeling van mij. Jammer van de auto want deze is erg mooi.

Stefan Plattel, Eindhoven

Na 5 jaar tevreden bezitter te zijn geweest van een Renault Megane Coupe uit 1997 werd het tijd voor vervanging. Aangezien ik alijd met veel plezier Renault heb gereden had ik geen reden om van merk te wisselen. Mijn keuze viel dan ook op een nieuwer model van de Renault Megane, dit keer geen coupe variant. Al surfend op internet vond ik enkele mooie exemplaartjes waaronder een bij Autohuis Limburg. De website van Autohuis Limburg gaf me daarbij al een goed gevoel over de handelswijze van het bedrijf, een kwalitatief goede site, mooie foto’s van de occassions en heldere uitleg waar Autohuis Limburg voor staat.
Enkele dagen erna toog ik dan ook met mijn vriendin richting Sittard, puur met de bedoeling een indruk op te doen van het model en info te verzamelen voor de vergelijking die ik in daaropvolgende weken zou uitvoeren. In Sittard aangekomen werden we op hartelijke wijze verwelkomd door Wouter, kregen we meer informatie over de auto en hebben we direct een testritje door het Zitterdse mogen maken. Na de proefrit werden we uitgenodigd om binnenshuis onder het genot van een drankje verder te praten over de eventuele aankoop. Na een half uurtje gingen we dan ook goed geinformeerd en met het advies dat we vooral ook andere exemplaren moesten gaan bekijken naar onze volgende bezichtiging. Echter tijdens de rit naar Helmond had ik mijn besluit al genomen. Dit is de auto die ik wil hebben! Niet alleen was de auto op zich me goed bevallen en voldeed deze aan mijn eisen, ook de ongedwongen manier van communiceren en zaken doen was me uitstekend bevallen en gaf me genoeg vertrouwen om tot aanschaf over te gaan.
Al met al was ik binnen enkele dagen trotste bezitter van een nieuwe Renault Megane. De afhandeling van de daadwerkelijke overdracht ging van een leien dakje en alles op basis van leuke gesprekken, gemeende interesse in het wel en wee van de kopers en vertrouwen vanuit ons dat we de juiste keuze hebben gemaakt. Als ik over enkele jaren opnieuw een zoektocht naar een nieuwe auto mag beginnen, weet ik zeker dat die zoektocht begint bij Autohuis Limburg!

Ivo Heijman, Echt

Ik heb verscheidene keren een prettig contact gehad, zowel telefonisch als via de mail met Wouter, de eigenaar van AutoHuisLimburg. Ook de uiteindelijke verkoop verliep zeer ontspannen en ik kreeg ook op al mijn vragen een duidelijk antwoord of een duidelijk bewijs d.m.v. de inzage in de gevraagde documenten en/of facturen. Ook nadat ik de Twingo had gekocht, informeerde Wouter (telefonisch) na ongeveer 2 weken of de Twingo nog beviel en ik heb toen een klein euvel aangegeven en dat heeft hij daarna ook nog prima opgelost.

Frank Baars, Voerendaal

Ik zocht een auto (stationwagen) met airco zodat ik overal met mijn twee herders heen kon gaan. Na een telefoontje van Richard Jaspers (Autobedrijf Centraal) dat hij misschien een auto voor mij wist, kwam ik in contact met Wouter Gerardu van AutoHuisLimburg. Na een leuke kennismaking en proefrit, was het een duidelijke zaak. Ik weer een fijne, betrouwbare en goed verzorgde Mitsubishi Lancer waarmee ik de komende jaren weer op pad kan gaan met mijn herders. Wouter bedankt voor de goede service en zorgen en voor de volgende auto kom ik weer naar AutoHuisLimburg.

Claudia Kuhn, Sittard

Goede service, betrouwbare auto’s en zeer tevreden met de afhandeling voor, tijdens en na de verkoop.

Peter Winkens, Brunssum

Vriendelijke en betrouwbare service! Mooie auto!

Dave Stevens, Amsterade

Betrouwbare verkoop, goede service, mooie inruilprijs gekregen voor de eigen auto en een goede prijs voor de nieuwe auto betaald. Kortom een tevreden klant.

Pascalle Hustinx, Sittard

Hoi Wouter Begin mei heb ik mijn mooie Renault Megane bij je gekocht. Het was direct een betrouwbare koop, je vriendelijkheid, je goede service, de inruilprijs voor mijn eigen auto en de mooie prijs voor mijn nieuwe auto. En nu na mijn vakantie naar polen, bijna 5000 km meer op het klokje zonder maar een stortinkje kan ik alleen maar zeggen: Dank u wel. En mocht ik weer toe zijn aan een nieuwe auto kom ik weer naar Autohuis Limburg. Wouter bedankt voor de goede service en zorgen. Vriendelijke groetjes

Agata Wrzesien en Thei Coenen, Buchten

Bij AutoHuisLimburg hebben wij een Citroën Xsara Picasso gekocht, welke zeer goed bevalt. Goede Service en klantvriendelijkheid.

Rob en Chantal Hermans, Sittard

Beste Wouter, enkele maanden geleden hebben wij bij jullie een Renault Scenic gekocht. We hebben er inmiddels een behoorlijk aantal kilometers mee gereden en zijn nog steeds erg tevreden over de Renault. Wij zijn dan ook van plan om ook onze volgende auto bij jullie garage te gaan kopen.

Familie Cruts, Maastricht

Na bezoeken aan diverse auto garages uiteindelijk een auto gekocht bij AutoHuisLimburg, omdat de prijs kwaliteit verhouding hier gewoon uitstekend is. Na de onderhandelingen werd alles goed afgehandeld en de afspraken nagekomen. Een zeer tevreden klant, chapeau!

John Pieters, Beek

Ik heb een auto gekocht bij AutoHuisLimburg. De service, informatie en gespreken waren zeer prettig en goede prijs-kwaliteit. Ik ben dan ook zeer tevreden over de Twingo. Bedankt hiervoor. Groetjes

Maria Verhoeven, Heerlen

Beste Wouter, Ik ben dik tevreden over de Ford Focus en de gang van zaken bij de aankoop. Vriendelijkheid en de tijd nemen vind ik top, ik ben dan ook dik tevreden over alles! Nog veel tevreden klanten toegewenst, en als ik in de buurt ben, kom ik graag langs voor een kopje koffie! Dan is de Ford ook weer even thuis

Michael, Utrecht

Hey Wouter, wat een verademing om jou tegen te komen tussen al die gehaaide autodealers en handelaren. Fijne ontvangst goede gesprekken en lekkere koffie. Heel iets anders als bij de gemiddelde handelaar. Ik heb het hele proces als bijzonder prettig ervaren van afspraak maken tot proefrit tot onderhandeling(kreeg zelfs een fatsoenlijke prijs voor mijn inruil auto) en uiteindelijk het ophalen van de auto. Mensen als u een betrouwbare eerlijke handelaar zoekt met een ongedwongen en open vriendelijke sfeer kan ik Autohuis Limburg zeker aanraden. Ik ben klant en als ik weer een nieuwe wagen nodig heb zal ik zeker bij autohuis Limburg gaan kijken. Of zomaar eens langs gaan voor een bakkie koffie ;-)…Wouter succes verder en we zien ons nog wel. Grtz

Jeffrey en Cat Bont, Sittard

Op zoek naar een Peugeot 206 cc werd ik via AutoTrader doorgelinkt naar een auto bij AutoHuisLimburg en deze is het ook geworden. Sinds 1,5 maand ben ik dan ook de trotse eigenaresse van een Peugeot 206cc. Als kopers werden we hartelijk ontvangen, goed en helder geinformeerd en werden afspraken goed nagekomen. De service gaf ons meteen een vertrouwd gevoel. Kortom: zeer tevreden!

Patricia Knubben, Maastricht

Hoi Wouter, naar aanleiding van de advertentie op marktplaats ben ik, samen met mijn vriend, bij autohuislimburg gaan kijken voor een opvolger van mijn volkswagen passat. Na goede afspraken gemaakt te hebben, heb ik de auto gekocht en ik ben er nog steeds heel blij mee. Bedankt voor de fijne service!

Rachel Szlachta, Wijnandsrade

Hoi Wouter, In mijn zoektocht naar een Ford Ka kwam ik uit bij Auto Huis Limburg. Op korte termijn werd er een afspraak gemaakt voor een proefrit. Ik rijd nu al 9 weken rond in mijn eerste eigen auto, en heb al de nodige kilometers gereden. Ik ben erg tevreden over de auto, en natuurlijk over de service die je geboden hebt. Zelfs na een maand kreeg ik nog een mailtje om te vragen of de auto bevalt. Ik zou iedereen aanraden om een auto bij Auto Huis Limburg te kopen! Groetjes,

Danique Peeters, Brunssum

Wij zijn via marktplaats.nl bij Autohuis Limburg terecht gekomen omdat wij voor een Audi A2 aan het kijken waren. Meteen gebeld en een afspraak gemaakt. Eerste indruk was positief. Op een ijskoude zaterdag ‘helemaal’ naar Zitterd gereden waar wij hartelijk ontvangen werden door Wouter (eigenaar) met een lekkere kop koffie. Proefritje gemaakt en na de financi‘le overeenkomst de knoop doorgehakt door de auto te kopen voordat iemand anders ‘em voor onze neus zou inpikken. Na de auto afgehaald te hebben bleken er enkele (elektrische) mankementen aanwezig te zijn die helaas niet goedkoop opgelost konden worden. Na contact te hebben gehad met Wouter heeft hij deze financiele tegenslag passend en naar alle tevredenheid weten te compenseren, waarvoor dank. Dit is Service met een hoofdletter! Ondanks deze tegenslag waren (en zijn) wij inmiddels zeer tevreden met de auto. Ook werden wij na dik een half jaar door Wouter benaderd met de vraag of alles nog naar wens was. Waar maak je dit tegenwoordig nog mee? Indien je van plan bent een auto bij Autohuis Limburg aan te schaffen, kunnen wij dit ten zeerste aanbevelen. Klantvriendelijk, eerlijk, helder en passioneel. Wouter, Chapeau en ga zo door.

Kai en Tamara Georg, Geleen

Drie maanden geleden hebben we een Renault Megane Grandtour uit 2006 gekocht. We kunnen alleen maar vol lof over Autohuis Limburg spreken vooral om de goede en vriendelijke service. Niet minder belangrijk; de auto rijdt nog steeds super! Mocht iemand een auto nodig hebben zullen we Autohuis Limburg zeker aanraden.

Sanne en Maarten Ries, Nuth

Een paar maanden geleden een Renault Scenic gekocht.Er werd mij eerlijk gezegd dat de distributieriem vervangen moest worden. Ok, eerst maar een proefrit, heerlijke auto. Leuk gesprek gehad, koffie erbij en de knoop doorgehakt, dit wordt mijn auto. Een week later de auto opgehaald, financien en overschrijving geregeld en met mijn nieuwe auto naar huis. Na 2 weken bleek dat de koppelingsplaten versleten waren. Wouter gebeld en overlegd wat te doen. Duur grapje maar Wouter kwam gelijk met een voorstel waar ik mij in kon vinden. 1 week later stond van Wouter voor mijn deur met een bos bloemen voor het ongemak. Kon ik erg waarderen . Wouter alsnog bedankt voor de service en mijn volgende auto koop ik weer bij jou.

Fokko Bijsterveld, Brunssum

Op zoek naar een veilige tweedhands automaat voor mijn vrouw was ons oog gevallen op een mooie Mazda 323. Na contact te hebben opgenomen met Wouter was er meteen een klik. Dit werd in onze 3 bezoekjes bevestigd. Wouter nam de tijd voor onze vragen en proefritten. Ook was een inspectie van de auto door mijn monteur toegestaan. De Mazda rijdt perfect en we hopen nog lang te kunnen genieten van deze mooie auto. Ik zal AutohuisLimburg zeker adviseren aan iedereen. En, de koffie smaakte super…….

Jacqueline en Jos Nabuurs, Sittard

Ruim een halfjaar geleden een Renault Laguna 2.0 T station bij Autohuislimburg gekocht. Uitmuntende service tijdens en ook na de verkoop nog. 15.000 km en een keuring verder geen enkel mankement. Met de eigenaar goed contact gehad. Kan het iedereen aanbevelen. Gr uit Haarlem.

Maarten Sieger, Haarlem

Wouter, tijdens onze zoektocht op internet naar een Landrover Freelander, kwamen wij bij jou terecht. Je nam ruim de tijd om de auto samen met ons te bekijken en proef te rijden, het bleek zoals vermeld een eerlijke en nette auto te zijn. Ook de zakelijke afhandeling verliep uiterst prettig en conform afspraken, vooral zo doorgaan. Inmiddels rijden we alweer een tijdje met de Landrover naar grote tevredenheid, daarnaast zijn we momenteel met jou op zoek naar een tweede auto. Bedankt tot zover en tot snel voor het vervolg,

Danny en Roxanne Kokol, Hoensbroek

Tijdens onze zoektocht naar een Seat Cordoba kwamen we in contact met Wouter van AutoHuisLimburg, dit voelde vanaf het eerste moment goed. Na ons eerste contact en proefrit ( netjes opgehaald van het station ) met de Seat waren we heel positief te spreken over AutoHuisLimburg. We hebben na afloop lekker een bakje koffie gedronken en hebben een paar dagen later de seat gekocht. We zijn zeer te spreken over zowel de seat als AutoHuisLimburg. Bedankt voor zover en komen zeker als we in de buurt zijn een bakje koffie doen.

Familie Lieman, Ermelo

Vanaf het eerste contact wat ik had met Autohuis Limburg wist ik dat het goed zat. Ik werd heel vriendelijk te woord gestaan en had vooral het gevoel eerlijk behandeld te worden. De Touran was ook precies de auto die we graag wilde hebben en het was nog eens een leuke uitvoering ook! Dus hebben we de auto gekocht. En tot grote verrassing is onze zoon van 2 jaar, die autorijden nooit zo leuk vond er ook een stuk op vooruit gegaan. Hij zit heelijk hoog, een dienblaadje aan de achterkant van de bij rijdersstoel waar hij zijn eten en drinken en laptop opzet als we aan het rijden zijn. geweldig! Hij bemoeid zich nu wel meer met het verkeer maar dat nemen we erbij ;-). Verder is het een prima auto die zonder problemen tot nu toe op de weg zit! Daarnaast zijn we een aantal weken nadat de auto is aangekocht weer opnieuw benaderd door AutoHuisLimburg om te vragen of we tereden waren. nou dat waren we zeker. We kunnen maar een ding zeggen, waren alle autodealers maar zo!

Leonie ten Hove, Ede

Hey wouter! Alles is goed hier! En mijn Kia Picanto rijd nog steeds heerlijk! Ben super blij met het aanschaffen van onze auto! Lieve mensen wil je een auto kopen bij een betrouwbare verkoper dan moet je hier zijn! Met vriendelijke groetjes van een klant die heel blij is met is met haar auto!

Remco, Mandy en Milane Kaijen, Goirle

Hallo wouter bedankt voor de goede afwikkeling en van mijn reparatie die buiten de garantie viel. Ook bedankt dat je de auto zo netjes hebt terug bezorgt (spik en span) Heel veel lof voor de nazorg. Veel succes met je bedrijf het ga je goed.

Pieter Donders, Geldrop

“We waren al een tijd op zoek naar een Alfa 147. Zeker vanwege het sexy italiaanse design, comfort en vaak uitgebreide standaard optiepakket zoals cruise control/leren stoelen, climatronic enz… (waar je bij duitse auto’s 3x zoveel voor moet betalen). Na enkele ontmoetingen met louche types vonden we autohuis limburg en trotse eigenaar Wouter Gerardu via internet. Het klikte meteen, wist ons netjes de autohistorie te vertellen en was duidelijk over de prijs. De auto was geheel nagekeken en voorzien van een nieuwe APK (ondanks dat de vorige nog niet verlopen was! gewoon TOP). Nu na bijna 15.000km verder zijn we hem nog steeds dankbaar”.

Kemal Kulcu, Sittard

Augustus 2012 heb ik bij je op de website een leuke Honda jazz gezien, en contact met je gezocht. Het was niet naast de deur, van Almere naar Sittard is een heel eind. Maar ik moet zeggen de reis was wel de moeite waard. Toen ik de Honda zag was ik meteen verkocht, en de koop was dan ook snel gesloten. Wouter je persoonlijke benadering heeft daar tevens toe bij gedragen. Je bent eerlijk en oprecht. Er zit namelijk veel kaf onder het koren bij de vele gebakken lucht autoverkopers. De Honda jazz is een prima auto en ik hoop er nog vele jaren plezier van te hebben.

Tamara Scharn, Almere

Mijn ervaringen met Wouter Gerardu van Autohuis Limburg zijn louter positief en mijn kritiek is dan ook zeer lovend. Begin dit jaar was ik dringend aan een andere auto toe ; mijn wensen waren niet zo heel uitgebreid ,het moest een klein,zuinig autootje zijn,en liefst ook nog binnen mijn niet zo heel groot budget. Na een aantal negatieve ervaringen in andere garages,waarbij opdringerigheid en verkoopmust voorop stonden,kreeg ik er al gauw genoeg van. Na urenlang op internet gestruind te hebben,waar ik overigens ook niet veel wijzer werd,stuitte ik op de site van Wouter. In een overmoedige bui heb ik toen een mail gestuurd,waarin ik mijn wensen ten aanzien van een andere auto kenbaar heb gemaakt. Eerlijk gezegd had ik niet verwacht dat ik er Ÿberhaupt reaktie op zou krijgen,des te groter was mijn verrassing toen Wouter enkele dagen later kontakt opnam,en zei dat hij mij waarschijnlijk wel helpen kon. Mijn eerste kontakt met Wouter was een verademing,na alle opdringerige autoverkopers die ik eerder ontmoet had. Om een heel lang verhaal kort te maken,Wouter had het juiste autootje voor me,en door zijn spontane,vertrouwen uitstralende houding,was de koop snel gesloten. Ook nu,enkele maanden later,kan ik nog steeds bij hem terecht als ik een vraag heb,en ook Wouter zelf geeft gehoor aan een stukje nazorg door af en toe te informeren of nog alles naar wens is. Eindelijk heb ik iemand gevonden die de juiste combinatie heeft van kennis,vriendelijkheid en betrouwbaarheid! Wouter,bedankt voor alles,en heel veel succes met je bedrijf; je verdient het!!!

Daniella Boreas, Sittard

Beste Wouter, De reacties van kopers op je site hebben me doen besluiten om met jou in zee te gaan. Die reacties zijn overigens volkomen terecht. Met je natuurlijke charme kom je heel eerlijk en oprecht over. Je neemt de tijd voor de koper tijdens een prettige ontvangst waarbij heerlijke koffie geserveerd wordt. Je komt over als een betrouwbare verkoper en dat is heel aangenaam. Het was prettig zaken doen met je. De Renault die ik bij je gekocht heb bevalt tot nu toe uitstekend. Mocht ik in de toekomst nog een auto nodig hebben, dan weet ik waar ik terecht kan. Overigens verwacht ik dat je ook eens een keer bij mij een kop koffie komt drinken! Ik wens je veel succes met je bedrijf. Vriendelijke groeten John Boelen

John Boelen Elsloo

Nadat we in Itali‘ haast geplet werden tussen een immens grote vrachtauto en de wand van een van de vele tunnels aldaar, besloten we over te gaan tot de aanschaf van een grotere en veiligere auto. Eenmaal thuis werd deze auto al snel gevonden en wel bij Autohuis Limburg. Na, wat ik enkel kan omschrijven, een zeer open en prettige onderhandeling was de koop snel gesloten. Echter na korte tijd diende zich een prijzige reparatie aan. Ondanks dat ik had afgezien van garantie trok ik mijn stoute schoenen aan en belde Wouter. Ik kan enkel zeggen dat Wouter meer dan behulpzaam was en al spoedig werd dan ook een tevredenstellende oplossing gevonden. Echter in de loop van de tijd bleef de auto problemen geven, kleine maar hoogst irritante problemen waardoor wij een aantal keren langs de snelweg kwamen te staan. In alle gevallen kon de ANWB ons weer snel op weg helpen. Na een tijdje had, met name mijn vrouw, geen enkel vertrouwen meer in deze auto, wat te doen? Nog een keer de stoute schoenen aangetrokken en, u raad het al, weer Wouter gebeld. Die zelfde week zat ik al aan de koffie met Wouter welke mijn ergernis niet alleen begreep maar ook met een prima oplossing in de vorm van een gelijkwaardige auto met een bescheiden bijbetaling kwam. Ik kan alleen maar zeggen dat ik in heel autoland nog nooit een dergelijk betrouwbaar en service gericht bedrijf ben tegengekomen, mijn welgemeende complimenten. Mocht Wouter ter zijner tijd de door mij gezochte auto te koop hebben koop ik die vast en zeker bij Autohuis Limburg!!!

Ruud Packbier, Weert

Juli jongst leden hebben we een mooie groene Renault Modus 15DCI uit 2005 gekocht (80.000 km. op de teller). We kunnen alleen maar vol lof over Autohuis Limburg spreken vooral om de goede en vriendelijke service. Niet minder belangrijk; we hebben nu ruim 10.000 km. ermee gereden en de auto rijdt nog steeds super! Mocht iemand een auto nodig hebben zullen we Autohuis Limburg zeker aanraden

Peter & Marjolein Thijssen Venray

Hallo Wouter, Maart dit jaar zal ik op jouw site een mooie Ford Ka. Ik was meteen verkocht, echt mijn ding zwart met mooie zwart-witte leren bekleding, airco alles wat ik wou erop en eraan. Jan des Bouvrie-uitvoering. Heb meteen telefonisch contact met jou gezocht en diezelfde dag ben ik nog komen kijken. Ik was al helemaal verbaasd dat je net klaar was met de auto een poetsbeurt te geven, dat is voor mij een teken dat je het ook met plezier doet. Proefrit gemaakt en de auto beviel steeds beter. Onder het genot van een kop koffie uitgelegd dat ik maar een bepaald bedrag te besteden had maar daar zijn we goed uitgekomen. De auto heb ik meteen kunnen meenemen geen afleveringskosten zoals dat volgens mij wel gebruikelijk is. Na enkele weken ging het motorlampje branden, schrikken en jou gebeld. Ik kon meteen naar de garage waar je bij bent aangesloten en werd goed geholpen, er was niets aan de hand, Ka-probleem. Enkele weken geleden weer het motorlampje en toch naar 4 maanden jou gebeld. Zelfs toen kwam je me tegemoet en kon ik naar de garage, bleek dat katalysator vervangen moest worden, geen goedkope reparatie. Zonder dat er bij de verkoop iets over garantie was afgesproken ben je me nog tegemoet gekomen in de kosten. Dit noem ik dus SERVICE met een hoofdletter. Ik kan je alleen maar bij iedereen aanbevelen en als ik in de buurt ben ga ik zeker op je uitnodiging in en kom even bijkletsen onder het genot van een kop koffie of glaasje fris. Gr, Karin

Karin Kool, Maastricht

Zeer content met de aankoop van de Mini Cooper. De auto is een genot om in te rijden en verkeerd in goede en verzorgde staat. De service was verder ook prima. Een voorbeeld voor andere garages zijn wij van mening.

Graag bedanken wij AutoHuisLimburg nogmaals middels deze weg!

Martijn van der Rijst, Sittard

We waren op zoek voor een Ford Ka voor onze dochter, na ongeveer twaalf andere Bezichtigingen zijn we bij Autohuis Limburg terecht gekomen. Na een proefrit hebben we de auto gekocht. Om meteen na de eerste weken een bericht te schrijven leek ons niet zo een goed idee, na ongeveer twee maanden kregen we een kleine lekkage. En na 6 maanden werd de lekkage groter Na telefonisch contact met Wouter, kregen we het advies om dit bij zijn aangesloten garage te Laten onderzoeken, zij hebben dit op een nette manier opgelost

Familie Props, Susteren

Onze ervaring met AutoHuis Limburg is erg goed. Vriendelijk en goed ontvangen in de zaak. Zeker aan te bevelen.

Wil de Hoogh, Sittard

Ik ben geen autofreak! Wel vind ik het altijd fijn om in een comfortabele, betrouwbare en mooi ogende auto te rijden, daarom heb ik altijd de officieele autodealer bezocht. Echter door omstandigheden was ik nu genoodzaakt om een niet al te duur autootje aan te schaffen. Bij de dealers kon ik echter niets naar mijn zin vinden en van de z.g. autohandelaren wilde ik niks weten totdat ik opeens ‘Autohuis Limburg’op de Rijksweg te Sittard zag verrijzen! Het zal nu een week of vier geleden zijn. Ik trok de stoute schoenen aan en nam de moeite om eens rustig door het wagenpark van ‘Autohuis Limburg’ te lopen. Ik was verbaasd, want mij viel direct op dat het allemaal uitstekend ogende auto waren van alle merken en voor ieder wat wils! Daarbij kwam nog eens dat het allemaal zeer aantrekkelijke prijzen waren. Ik ben vervolgens weggegaan maar enkele dagen later was ik er weer want ik moest toch een autootje hebben en ‘Autohuis Limburg’ stond mij zeer zeker aan. Mijn aandacht ging uiteindelijk naar een Toyota Corolla. Ik heb toen de eigenaar/ verkoper aangesproken en hij stelde zich voor met Wouter Gerardu een vriendelijke en blijkens zeer zeker geen opdringerige verkoper.Ik kon direct een testrit maken in de Corolla. Na de testrit had ik al heel snel een besluit genomen. Het was weliswaar een auto van 10 jaar maar hij zag er prima uit zowel van binnen als van buiten en hij reed voortreffelijk. 80.000 km op de teller en een grote beurt gehad bij 79.000 km, dat wees het onderhoudsboekje uit. Banden!..Michelin en z.g.a.n. Tijdens de testrit was mij echter wel opgevallen dat het display van de radio defect was. Wouter maakte hier geen punt van en zei direct een nieuwe audio-unit te bestellen zodat hij hem z.s.m. kon vervangen en voegde de daad bij het woord! De auto heb ik natuurlijk gekocht en ben er hartstikke trots en blij mee! Hij rijdt uitstekend en ik weet zeker dat als zich onverhoopt nog iets voor doet ik gerust bij Wouter kan aankloppen! Wouter Gerardu / Autohuis Limburg heeft zijn zaakjes uitermate prima voor elkaar! Ik zal hem ook aan veel mensen aanbevelen.

Math Wijns, Sittard

Voor mijn vader een klein jaartje geleden via Autohuis limburg een 7 jaar oude Renault Modus gekocht. Net geen ton op de teller, prima auto. Na de testrit met Wouter een goede (prijs)afspraak gemaakt en wensen van ons werden geregeld ( nieuwe voorbanden ) Nu, na 10 maanden bezit plots een lege accu vanwege een defecte radio. Deze werd met hulpkabels overgestart maar hierna geen info meer op het dashboard Snelheid,toerenteller noem maar op alles weg!! Keuze: Renaultdealer of Wouter bellen? Het werd Wouter en zijn bemiddeling was super: Via zijn aangesloten vakgarage werd de unit gedemonteerd, opgestuurd en na 1 week werd de Modus weer keurig GEPOETST afgeleverd. En dat niet alleen. Wouter nam een deel van de reparatie voor zijn rekening die zeker 50% goedkoper zou zijn dan bij de Renault dealer. Wouter, Mille grazie Ga zo door!!

Pascal Meijers, Sittard

Wij hadden slechts twee wensen….twee auto’s inruilen voor eenn specifieke Laguna. Wij kwamen bijna automatisch terrecht op de site van Wouter. Maar hij woont in Sittard en wij in Leiden. Dat betekent met twee auto’s naar het Zuiden en als de Laguna goed is alles op papier in orde maken en dan op dezelfde dag met de Laguna weer terug naar huis. Als er iets verkeerd gaat ben je weer met twee auto’s terug in Leiden na een hele dag rijden. De Laguna staat inmiddels al een paar maanden in Leiden, dus alles ging in een keer goed. De Laguna doet precies wat ie moet doen maar dat komt natuurlijk niet door Wouter……of toch. Maar wat wel aan Wouter ligt is dat wij nog steeds contact met hem hebben, ook over andere dingen dan auto’s, leuk he. Waar vind je dat tegenwoordig nog? Nou, Wouter, zo kan ie wel weer. We wensen je goede zaken, aan ons zal het niet liggen.

Anita en Eugene Baggen , Leiden

Hele goede service en klantgericht. Echt een aanrader om hier te kijken voor een goede leuke auto

Ellen Wessling, Geleen

Wij werden heel hartelijk ontvangen door Wouter en konden op ons gemak op zoek gaan naar de gewenste auto. Al onze vragen werden vakkundig beantwoord. Zelfs na de aankoop stond hij nog steeds klaar voor ons. Ook het feit dat hij na ruim een half jaar informeerde of wij nog steeds tevreden zijn over onze aankoop, vinden wij hartverwarmend.

Susanne Hocks, Bocholtz

Op 1 augustus 2014 zag ik op autotrader een mooie Mitsubishi Outlander te koop staan. De auto stond te koop bij auto huis Limburg te Sittard. Toen ik telefonisch contact opnam met auto huis Limburg sprak ik direct met de eigenaar dhr. W. Gerardu. Meteen viel mij de klantvriendelijke benadering op van dhr. Gerardu. Het was geen gespeelde vriendelijkheid maar een natuurlijke vriendelijkheid. Na een aantal vragen over vernoemd voertuig, verzekerde dhr. Gerardu mij dat het voertuig in een top toestand verkeerd. Indien hetgeen hij mij telefonisch vertelde over de auto niet zou kloppen, zou hij de door mij gemaakte reiskosten naar Sittard vergoeden. Bij aankomst in Sittard bleek dat dhr. Gerardu geen woord gelogen had over de staat van de auto. Wij waren het snel eens over de prijs en de garantie. De auto was showroom klaar en kon direct meegenomen worden. Uiteraard moest eerst de auto overgeschreven worden. Nadat alle formaliteiten geregeld waren ben ik met de auto huiswaarts gereden. De onderhoudsstaat van de auto was onberispelijk. Na een week raakte het raammechanisme aan de bestuurderskant defect. En gezien het slechte weer kon ik hier niet mee wachten want het raam ging niet meer omhoog. Na telefonisch met dhr. Gerardu werd besloten dat ik dit euvel snel moest laten repareren. Omdat ik hiermee door de weersomstandigheden niet mee naar Sittard kon rijden bood dhr. Gerardu mij aan de reparatie uit te laten voeren in een garage in de buurt van mijn woonplaats. De rekening zou dhr. Gerardu uiteraard aan mij vergoeden. Na reparatie werd de bon in Sittard door dhr. Gerardu meteen contant aan mij vergoed, zelfs de gemaakte reiskosten werden vergoed. Al met al kan ik iedereen aanbevelen om een auto te kopen bij autohuis Limburg te Sittard. Een zeer betrouwbaar bedrijf, die de gemaakte afspraken meer dan goed nakomen.

Jean Goessen, Roermond 19-8-2014

Ik heb eind vorig jaar een occasion Ford Focus Wagon bij Autohuis Limburg gekocht. Op basis van de advertentie op de website en de vele positieve reviews heb ik eerst contact opgenomen met eigenaar Wouter Gerardu. Na een aantal prettige gesprekken en een proefrit heb ik de auto uiteindelijk gekocht. Eigenaar Wouter is vriendelijk, klantgericht en komt betrouwbaar over. Iets wat niet vanzelfsprekend is in deze branche. Ook de after sales is top. Kort na de aankoop was er een klein probleem met de uitlaat. Nadat ik Wouter hiervan op de hoogte had gebracht stelde hij gelijk voor om het te laten repareren en de factuur naar hem te sturen Kortom, zoek je een occasion bij een betrouwbare dealer check dan zeker even bij Autohuis Limburg!

Lees meer...Jordi Wille, Amsterdam 2-2-2015

Na diverse omzwervingen gemaakt te hebben op de diverse autosites en dealers, kwam ik uiteindelijk via mijn garage ‘autototal’ terecht bij Autohuis Limburg. De prjiskwaliteit verhouding viel mij direct in positieve zin op. Om een lang verhaal kort te maken levert Autohuis Limburg mooie en betrouwbare auto’s voor iedere beurs. Wouter Gerardu is een open en eerlijke verkoper die altijd met raad en daad klaar staat.

Familie Tuip, Geleen 6-3-2015

We waren al een tijdje op zoek naar een auto, en de peugeot 307 zagen we al een tijdje staan .Na de vakantie zijn we gaan kijken en gelukkig was hij er nog, er waren nog wat dingentjes die gemaakt moesten worden en dat heeft Wouter van autohuislimburg allemaal goed geregeld. We zijn zeer tevreden met deze auto!!!

Eddy de Haan, Geleen

Wij, Roy en Dionne van Cafetaria ‘ t Pastorieke te Simpelveld, waren juli 2014 op zoek naar een grotere auto. De boodschappen pasten namelijk niet meer in de Ford K. Ik kwam per toeval bij de site uit van AutoHuisLimburg. Mijn oog viel gelijk op de KIA Sportage. Een leuke vlotte auto met veel ruimte, weinig km en zag er nog super uit.

Een proefrit gemaakt en natuurlijk de auto even laten nakijken bij een derde. Al snel kwamen wij tot een deal. Geen poespas hier !

Wij hebben een goede ervaring gehad en zijn nog steeds tevreden met onze auto.

Lees meer...Dionne en Roy Saive-Königstein, Simpelveld 5-7-2014

Afgelopen jaar hebben wij bij Autohuis Limburg een Peugeot 407 gekocht. Ik moet eerlijk zeggen dat wij tot en met heden geen problemen met de eigenaar hebben gehad, en dat Wouter erg vriendelijk is en betrouwbaar overkomt. Mocht er iets aan de auto niet zo zijn als dat het moet zijn dan zorgt hij dat je dat kunt laten maken. Kom ik bij hem in de zaak dan heeft hij altijd wel even tijd om met je te praten, en heb je een probleem dan lost hij dat wel op hoor geen probleem. Ik heb al bij meerdere autohandelaren een auto gekocht maar bij niemand anders was de service zo goed als bij Wouter. Dus als je een auto wilt kopen ga dan eens bij Autohuis Limburg kijken. Goede prijs en een vertrouwd bedrijf.

Huub Laheije, Schimmert

Erg vriendelijk eerlijk en vertrouwd.
Ga zo door Wouter en ik kom zeker weer terug.
Al is het maar voor een kopje koffie , gezellig toch.

Maurice Coorens, Sittard

Mijn ervaringen met AutoHuisLimburg zijn zeer positief.
Bij de aanschaf van de nieuwe auto was alles tot in de puntjes geregeld.

Dion op den Camp, Maastricht

Geweldige positieve ervaring bij de koop en afhandeling van een tweedehands auto.

Frans Kessels, Sittard

We hebben zaterdag 14-3-2015 onze mooie auto opgehaald bij AutoHuisLimburg. Wat een fijne garage, daar is de eigenaar Wouter Gerardu echt met hart voor zijn vak bezig. We werden klantvriendelijk en correct geholpen en natuurlijk kwamen we qua prijs ook heel goed tot elkaar, niet onbelangrijk. Wij zijn zeer tevreden en kunnen met een gerust hart reclame maken voor Wouter want niks is zo belangrijk als goed, begripvol en super klantvriendelijk geholpen te worden.

Ingrid en John Wijnands 14-3-2015 Geleen

Ik wilde graag mijn auto verkopen. Na diverse taxaties op mijn auto te hebben ontvangen die vol verborgen kosten zaten. Nu een prima bod op mijn auto gekregen van Autohuislimburg. Direct het geld en de vrijwaring ontvangen. Daarnaast rekenen ze ook nog eens geen kosten voor het naar huis brengen. Top Service!

Ralph Rademakers, Einighausen

Na enige vertraging een top-auto gekocht! Superservice, geen gesjoemel (volledig onderhoudsrapport aanwezig), kortom: hier zit een uiterst tevreden persoon, de gelukkige bezitter van een Renault Espace! Eigenaar Wouter Gerardu is een uiterst betrokken verkoper; hij doet er alles aan om je volledig vertrouwd te maken met de auto, gedreven, maar met oor voor de klant, zonder bla bla bla! Prijs/kwaliteit uitstekend. Volgende auto komt weer bij AutoHuisLimburg vandaan! Latere mankementjes onder garantie keurig laten vervangen/repareren. Eigenaar is zeer sociaal en betrokken.

Patricia van Klaveren, Munstergeleen 17-3-2015

In april 2015 heb ik bij Autohuislimburg (Wouter Gerardu) een Honda Jazz uit 2006 gekocht. Want na 1,5 jaar te hebben gereden in een auto die veel onderhoud en dus kosten met zich meebracht, was ik op zoek naar een betrouwbare en onderhoudsvriendelijke auto. Deze heb ik gevonden bij Autohuis Limburg. Het prettige persoonlijke contact met Wouter voelde meteen vertrouwd. Toen ik de Honda Jazz ging ophalen stond deze mooi gepoetst op mij te wachten, voorzien van een nieuwe APK en verse olie/nieuw oliefilter.
Na een aantal maanden ontstond er een klein onvoorzien mankement aan de auto wat niet onder de garantie viel. Na overleg met Wouter wilde hij ook hierbij tegemoet komen in de kosten en dit is allemaal netjes afgehandeld. Al met al dus fijne zaken gedaan en een goede service!

Rob Weerts, Arnhem

Ik denk dat Autohuis Limburg een van de beste is, is het niet de beste autodealer van Nederland. Deze eerlijke, betrouwbare, betrokken klantvriendelijkheid kom je tegenwoordig niet meer tegen.

Leonie Ten Hove, Nieuw Vossemeer

Goed advies bij aankoop occasion. De gekochte auto voldeed volledig aan de verwachtingen. Inruilprijs was ok. Met Wouter is het plezierig zaken doen. Ik ga zeker de volgende keer weer een occasion bij hem kopen!

René Castermans, Sittard

Klasse service bij Autohuis Limburg, en Wouter Gerardu de eigenaar, heeft een enorme passie met z,n vak. Geen rijklaar kosten of andere onzin, gewoon zoals het hoort, direct , open en eerlijk . En alles wordt ter plekke afgehandeld, je krijgt je vrijwaring, en duidelijke uitleg over je nieuwe auto was een plezier………..dank je wel Wouter

Theresa en Will Vanthoor, Nieuwstadt

Wat zijn wij zeer tevreden betreffende, zowel prijs als kwaliteit, maar ook de manier van ontvangst, voorlichting en afhandeling.

Frans Mooijekind, Noordwijk

Goed advies bij aankoop occasion. De gekochte auto voldeed volledig aan de verwachtingen. Inruilprijs was ok. Met Wouter is het plezierig zaken doen. Ik ga zeker de volgende keer weer een occasion bij hem kopen!

René Castermans, Sittard

Alleen maar lof, de behulpzaamheid, service, afwikkeling, zeer goed allemaal. ga ik zeker nog eens terug

Thei Coenen, Born

Ik heb mijn goed onderhouden Opel Meriva, bouwjaar 2006 ,aan dit bedrijf verkocht. Zeer correcte en snelle afhandeling.

Simon de Bree, Sittard

Ik heb nu al mijn 2de auto van Autohuislimburg. Met veel plezier heb ik iets meer betaald voor de expertise van Wouter Gerardu eigenaar van Autohuislimburg, dit valt helemaal weg door de inruilwaarde die zeer ruim is. En dan de service die is gewoon geweldig, hij staat altijd voor iemand klaar. Spaart kosten noch moeite om als het maar even mogelijk is iemand te helpen. Heb deze man nog nooit zonder een lach gezien hij weet meestal alle problemen in een handomdraai op te lossen. Dan kan je zelf ook weer met een lachend huiswaarts keren!!!

Melchior Sondag, Heerlen

Hartelijk ontvangst, koffie staat klaar. Goede uitleg over de auto. Prima ‘nazorg’. Kreeg na een aantal weken of de auto naar wens was en of er problemen waren, dan zou dat opgelost worden. Tweedehands auto gekocht en ik rijd er nog steeds in naar alle tevredenheid. Ik kan AutoHuisLimburg van harte aanbevelen.

Anne Gerris, EYS

Ik ben heel toevallig bij Autohuislimburg binnen gelopen om eens een kijkje te nemen wat er allemaal voor een auto’s stonden, mijn eerste indruk voelde meteen goed , de vriendelijkheid van Wouter sprak mij ook zeer aan, ik had mijn oog laten vallen op een Renault Megane,..maar wilde graag met mijn kinderen terug komen, dat heb ik ook gedaan en we konden meteen een proefrit maken, de auto was voor mij maar ook voor mijn kinderen een luxe auto waar we meteen aan verkocht waren, de auto heeft nog een APK keuring en kleine beurt gehad , na een tijdje ging het motortje van de ruitenwisser kapot , geen probleem werd gemaakt op kosten van Wouter maar ik had dus wel een auto nodig, ook dat was geen probleem ,ik kreeg de auto van Wouter mee, zonder extra kosten, kwestie van service zegt Wouter … wij hebben deze auto nu al een tijdje en zo af en toe krijg ik van Wouter een app-je of nog alles goed is, nou dat noem ik nog eens een service. Wouter Bedankt..

Susan Aerts, Geleen

Gisteren gebruikte Jaguar S-type aangeschaft bij AutoHuis Limburg, naar onze mening uitstekende prijs-kwaliteit. Uitermate passende en deskundige hulp van de eigenaar van AutoHuis Wouter Gerardu bij de aankoop. Hij geeft duidelijke informatie, stelt alles in het werk om historie van auto boven water te krijgen en dat met klant te delen; het lijkt ons dat hij goed ingebakken zit in zijn branche netwerk en dat is zeer vertrouwenwekkend; hij is authentiek en geen drammerige verkoper; doet er alles aan om zijn gebruikte auto’s tot in de puntjes te verzorgen voor hij ze aanbiedt; prettig in de omgang, sprak ons zeer aan; aandacht voor de klant; en aandacht voor de aftersales.

Harry Crijns, Maastricht

prettige benadering, goede update van het zoekproces, afspraak is afspraak, goed resultaat.

Sander Goebbels, Gulpen

Beste Wouter, Ik ben zeer tevreden met mijn eerste auto Peugot 206. Je staat altijd klaar. Hartelijk dank voor de goede service en klantvriendelijkheid!! Ik kom zeker nog eens langs voor een kop koffie.

Alicia Red, Geleen

Goede en vriendschappelijke service dicht bij huis! Een aanrader!

Guy Habets, Valkenburg

Heb alles als zeer tevreden ervaren toen ik mijn “kaatje” kocht bij Autohuislimburg! Er werd me niets opgedrongen, fijne uitleg en beloofde afspraken kwam de heer Wouter Gerardu echt na! Ik beleef iedereen deze garage aan in Sittard op de Rijksweg!

Guillaumene Bojjens-Harst, Sweikhuizen

Ik werd hartelijk ontvangen door Wouter Gerardu, ik kocht een 2ehands auto waar ik nu nog met plezier in rijd. Ik heb ervaren dat het bedrijf gastvriendelijk, open en laagdrempelig is.

Sharon Valkema, Enschede

Buitengewoon tevreden over de aanpak en het brede assortiment kleine en grote auto’s. Zeer prettige ontvangst en correcte afhandeling waarbij alles duidelijk en rustig werd uitgelegd. Zelfs zo tevreden dat ik Autohuislimburg graag bij familie, vrienden en kennissen aanbeveel.

Dhr. L.C. Dieteren, Sittard

In September 2015 heb ik bij Wouter een auto met automaat gekocht. Wouter is vanaf het eerste contact tot en met het sms-je na de eerste rit na koop heel enthousiast en betrouwbaar geweest. Als vrouw koop je heel vertrouwd een auto bij hem zonder verkoop praatjes. Ik zal hem graag aanbevelen.

Mieke van Gemert, Sittard

Opzoek naar uw droomauto?

Uw droomauto niet gevonden? Wij gaan vrijblijvend op zoek!

Auto zoeken