Wij zijn momenteel gesloten

Wij zijn momenteel gesloten

Autohuislimburg

  • Rijksweg Zuid 90-100
  • 6134 AD Sittard

Uw droomauto?

Bent u op zoek naar een andere auto? Vertel ons uw wensen en budget en wij gaan voor u op zoek; net zolang totdat we de auto hebben gevonden die perfect bij u past.

Auto zoeken

Autoverzekering

Dealer Totaal Concept (DTC) is al 15 jaar gespecialiseerd in deskundige advisering en het verstrekken van financieringen. Zo staan er de gediplomeerde adviseurs consumptief krediet tot uw beschikking voor de particuliere financieringen. Voor de zakelijke financieringen staan de financial lease adviseurs tot uw dienst. Alle financieringen worden met zorg, en met oog voor uw persoonlijke situatie, op maat geleverd. DTC biedt alle kredietvormen aan én de aantrekkelijkste verzekeringsvoorwaarden. De gediplomeerde verzekeringsadviseur kan u hier als geen ander over adviseren.

Autoverzekering

Bij de auto van uw dromen hoort natuurlijk niet alleen een gunstige financiering, maar ook een verzekering die past als een kostuum. Beste voorwaarden en zeer voordelige tarieven! Een aantal mogelijke opties:

  • 3 jaar nieuwwaarde dekking
  • 3 jaar aanschafwaarde dekking
  • Gratis vervangend vervoer
  • Geen eigen risico

 

Verzekering op maat

Een goede verzekering is veel meer dan zomaar een ‘all-risk verzekering’ of ‘beperkt casco’. Het is de optelsom van al uw wensen. U weet als geen ander hoe uw auto gebruikt gaat worden, en door wie. Daarom weet u alleen hoe uw ideale verzekering er uit zou moeten zien. DTC houdt als geen ander rekening met uw individuele wensen en maakt een verzekering op maat. Bij DTC is de premie vaak nog lager dan bij een collectieve autoverzekering zeker door de samenwerking tussen Autohuislimburg en DTC.

Binnen 5 minuten…

U rijdt al binnen 5 minuten verzekerd met uw nieuwe aanwinst naar buiten. Bel nu met onze medewerkers op 030-68 68 750 en u weet direct hoeveel voordeel deze beslissing u kan opleveren! Ook kunt u zelf een berekening maken op onze website www.dtc.nu. Het extra voordeel geldt ook voor uw 2e auto!

Openingstijden

RDW erkend

201 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10

Copyright – iDOT!Sites

Stuur ons een bericht